Terug naar overzicht
Delftse Sing a Long

Delftse Sing-a-long zoekt muzikale herinneringen

Heb jij een herinnering aan een mooi, romantisch of grappig moment dat zich afspeelde in Delft en waarbij muziek een belangrijke rol speelde? 

Bijvoorbeeld…
Je eerste zoen in een café?
Of je grote nieuwe liefde kwam aan op het station?
Of een liedje dat je ouders altijd zongen?
Of een hele mooie muzikale voorstelling in Theater de Veste??

Jouw verhaal in de Sing-a-long op 16 juni
De Delftse Sing-a-Long zoekt vrolijke en minder vrolijke herinneringen gekoppeld aan een muzieknummer. Met de mooiste verhalen en liedjes maken de inwoners van Delft met elkaar de Delftse Sing-a-Long! Wie weet word jij uitgenodigd om je verhaal te komen vertellen in Theater de Veste, terwijl de zaal jouw liedje zingt. Je wordt begeleid door Gregor Bak en de Sing Along All Stars. Noten lezen is niet nodig.

We proberen zoveel mogelijk herinneringen in het programma op te nemen. Wil je wel een herinnering delen, maar het liever niet zelf vertellen, dan vertellen wij jouw verhaal. De Sing-a-Long vindt plaats op donderdag 16 juni in Theater de Veste.

Stuur je verhaal in 
Aanmelden kan door jouw verhaal voor maandag 16 mei (max 400 woorden) in te sturen via mail of post. Vermeld hierbij duidelijk naam en telefoonnummer en om welk liedje het gaat. Bij vragen kun je ook bellen naar 06-12 22 97 39.

  • Deadline: vóór maandag 16 mei
  • Mailadres: delftzingt@delftspeil.nl
  • Postadres: Theater de Veste, t.a.v. Tamara Vreugdenhil, Asvest 1, 2611 PK Delft
  • Datum Sing-a-Long: donderdag 16 juni, in Theater de Veste

De Delftse Sing-a-Long is een project van stichting DelftsPeil in het kader van het 25 jarig jubileum van Theater de Veste.