theatertours

Zaterdag 18 maart 2023
17.30 t/m 21.30 uur
Museum Prinsenhof Delft,
Sint Agathaplein 1

Op zaterdag 18 maart zijn er ‘s avonds theatertours van Woord & Draad door het Museum Prinsenhof Delft. Beleef de verzamelde persoonlijke verhalen verweven met liefde voor textiel in een exclusieve theatertour. Door het museum heen vertellen, dansen, zingen en dichten Delftenaren hun verhaal en liefde voor textiel. Geniet van levend theater tussen de eeuwenoude schilderijen en objecten. Het avondprogramma is alleen te bezoeken na aanmelding. Starttijden van de tours: 17.30, 18.30, 19.30 en 20.30 uur. Deelnemen kan alleen op aanmelding. Er is beperkt plek in de tours, vol = vol.

Tip: vooraf of na afloop van de tour kun je de expositie van Woord & Draad in de Van der Mandelezaal gratis bezoeken. Zo maak je jouw bezoek aan de theatertours compleet. Deze is geopend van 11.00 tot 22.00 uur.

  • Leeftijdsadvies: 8+ jaar
  • Tijdsduur tour: 1 uur
  • Let op: vanwege de inrichting van het gebouw en de ruimtes in het museum is de tour niet geschikt voor mensen die in een rolstoel zitten of slecht ter been zijn.

Tijdens het event zullen er foto’s gemaakt worden. Deze worden gebruikt voor promotiedoeleinden en kunnen gedeeld worden op de communicatiekanalen van Museum Prinsenhof Delft en Woord & Draad. 

UPDATE: Op dit moment zijn de tours helaas volgeboekt. Wil je op de wachtlijst geplaatst worden (max. 2 personen per aanmelding), stuur dan een mail naar productie@woordendraad.nl. Geef hierin de starttijd naar keuze aan en vermeld je contactgegevens. Je hoort uiterlijk maandag 13 maart of je nog mee kunt.

Aanmelden kan via onderstaande button:

Aanmelden theatertours